Saturday, 15 October 2011

niey hanna...atiqah kaloo tngk photos niey sila comment yea...sape2 je C.O.M.M.E.N.T.....atiqah nk share blog boley..??.. :) u r also my bff....thanks if u allow me 2 share this blog.....

Tuesday, 11 October 2011

guess who r coming...kami ni just budaxX2.....memey arr~..hehe~sial la puih~

Tuesday, 4 October 2011

firt time gilee aku pnh ckp ngan dayana fuyoo0o0o hehehxxx tp ckp st je~"hye:

Monday, 3 October 2011

aq x rety buad blog!

kwn aku yg buad blogger ni aku buad skiyt jew~ aku x tau apa nk jd ngan aku~
Domo Jumping Up and Down
this is my br0the youg hheeh hensum saj~ tp prangai buruxxx :p
hreheheh yg ni jew nk g tau huhu

see that

hye korunk..korunk tgok blog saye..lame ttunggu x de org pon yg jenguk...dh b'habuk blog saye niey...please..

abaut me

 hye nama aku iqah,nak tau aku ni anak manja tau x hheheh kalau sap2 nk tau aku ni kalau kena mrh skit mngagis lah hehu~ aku ni cute tp tembab heheh aku ni comelll jugaxx hehu! aku ni cpt prasan lah hehehe nk tau muka aku yg aku x suka jap2 aku upload ini lah x cntik kan gmok x pew~ harus brsyukur tuhan brikan kita muka face

abaut me


ini kwn aku tau bab 2 maki2 smua  gadoh2 smua dy ni boleyy settle td (3/10/11) kwn aku yg brnama (wan farishah anisa) kena mrh ngan dy sbb kan enth psai makwe pakwe lah nieh kan hu~ susah biar kan aje tp yg diaorg grm sbb dy ejeejexxx dy tuh suka rmpas n mnujuk awek org orang cam wan tu jeles gila babi huhu~ bye

Friday, 30 September 2011

gambaq 2 aku nk see x?







NaMe Nur @t!q@h: putr! r!@n@ Ath!r@h n My fre3nd hehhe kwn2 aku huhuhu aku bosan lah dh lah aku x rety desig blogger aku nieh!! ish2 hnya sorang nye iaitu hanna peace dy tuh comelllll sngat2 bg aku hehu~ aku suka dy dy adeq angkt yg pling aku syg hehehhehe

Pr0f!l3 @ku

hye nk tao0 x profile aku nk tak nk tak!!!!????hheheeh jap2 aku nk uploup gmbar2 aku dulu keyy....tungguu yew~ ni saje~ jew bg meriaaahhh..ok nama aku nur atiqah binti atan umur aku 11 taoo00nnn aku dok study kat skul sk.tun abdul malik bff aku hanna,nasuha,najwa,intan n fish-ah depa smua je~ bff aku tpp kat tmn aku yg pling aku sukahanna lah hehehhhuhu~~~ dy n ikha zulaikha depa smua adeq angkt aku smua comrll222ok tkar nk jew~ huhu..ppnt nnt aku tulis bnyak 2 lagi baru lah syok ada figth~~

bff aku!

hanna yusof  bff aku..smpayy maty p0wnnn..aku ttp suka dy..n syang sngat kalau ampa smua ni ada bff mst ampa x nk kehilangan dy kan n mcm aku sapa yg rmpas dy sh aku bls dndam kat org tuh....!!! aku janji kat dry aku tngok lah org tuh...1!!!

Thursday, 29 September 2011

pasayy aku...

aku ni buka boleyyy.. aku ni anaxx mnja x nk kwn ckiytt..aku ngiss.hhihih~ ok korang jngan pulaxx jd cam aku.aku sowang dh lah heheh! aku ni kdagng jd gilaaaaa x caai tnya kwn aku hanna huhuhuh!!!!~~~~~

abaut me...

tengokw lah key aku nye side syoe....soe...sbb aku tulis pndexxx..jew.! aku suka dkt seese owang syg kamoo000...aku chuyunkk ko sngat2 ko syg aku..!! hahahahxxx,....jumpa lagi frendddd bye2222....aku suka kau,kau janji jngan tinggak kat aku..suwot atau apapapapapp...byebeyebeybeyeb

My Slideshow Slideshow

My Slideshow Slideshow: TripAdvisor™ TripWow ★ My Slideshow Slideshow ★ to Malaysia. Stunning free travel slideshows on TripAdvisor

Wednesday, 28 September 2011

mcm2 lah prgai budaxx budaxx aku!

baru2 ni kwn aku kat tmn aku ni semua prangai pelexxx x tau sbb ap! enth ok lah tkaat ni jew..bye2 muahh aku syg balaxx aku!

Sunday, 25 September 2011

kenaw sampowk..

masa aq p camp kan,,..ada tiga org kena sampok au ak...aq takot..!!..bersambung..aq x larat nk tulis..tgk lu kaloo tgn nieyh x letih..hehu~...<3 ya  tiqah..

Saturday, 24 September 2011

hehu~

calam kowang..pa kabo Malaysia..nk tgk muka aq..shat2 aq upload sat yer...                                                                

Wednesday, 14 September 2011

blog baru

yep..ada jugak blogger lastnyerr...tapi bukan aq yg buwat...kawan aq yg buwat...hanna....hahaX...*atiqah  *11 taon  *sktam..hehe..LOL..