Saturday, 15 October 2011

niey hanna...atiqah kaloo tngk photos niey sila comment yea...sape2 je C.O.M.M.E.N.T.....atiqah nk share blog boley..??.. :) u r also my bff....thanks if u allow me 2 share this blog.....

Tuesday, 11 October 2011

guess who r coming...kami ni just budaxX2.....memey arr~..hehe~sial la puih~

Tuesday, 4 October 2011

firt time gilee aku pnh ckp ngan dayana fuyoo0o0o hehehxxx tp ckp st je~"hye:

Monday, 3 October 2011

aq x rety buad blog!

kwn aku yg buad blogger ni aku buad skiyt jew~ aku x tau apa nk jd ngan aku~
Domo Jumping Up and Down
this is my br0the youg hheeh hensum saj~ tp prangai buruxxx :p
hreheheh yg ni jew nk g tau huhu

see that

hye korunk..korunk tgok blog saye..lame ttunggu x de org pon yg jenguk...dh b'habuk blog saye niey...please..

abaut me

 hye nama aku iqah,nak tau aku ni anak manja tau x hheheh kalau sap2 nk tau aku ni kalau kena mrh skit mngagis lah hehu~ aku ni cute tp tembab heheh aku ni comelll jugaxx hehu! aku ni cpt prasan lah hehehe nk tau muka aku yg aku x suka jap2 aku upload ini lah x cntik kan gmok x pew~ harus brsyukur tuhan brikan kita muka face

abaut me


ini kwn aku tau bab 2 maki2 smua  gadoh2 smua dy ni boleyy settle td (3/10/11) kwn aku yg brnama (wan farishah anisa) kena mrh ngan dy sbb kan enth psai makwe pakwe lah nieh kan hu~ susah biar kan aje tp yg diaorg grm sbb dy ejeejexxx dy tuh suka rmpas n mnujuk awek org orang cam wan tu jeles gila babi huhu~ bye